Over ons

Het verhaal achter een succesvol private label merk

Over The Bar Factory

The Bar Factory ontwikkelt, produceert en verpakt custom-made private label gezondheidsvoeding en sportsupplementen waarmee u het verschil kunt maken in de markt. Uw idee en onze expertise, in de smaak van de doelgroep.

De markt veroveren met uw eigen supplementenlijn?

Wij vertellen u graag hoe.

Ons verhaal

Passie voor innovatie in de health & active nutrition, daar staat The Bar Factory voor. Wij besloten dat het toegankelijker en eenvoudiger zou moeten zijn om unieke gezondheidsvoeding en sportsupplementen op de markt te kunnen brengen. Innovatieve producten, waarmee we mensen kunnen inspireren om iedere dag het beste uit henzelf te halen door een actieve en gezonde leefstijl na te streven. Deze passie en vastberadenheid bleek naadloos aan te sluiten op de vraag vanuit de markt.

De combinatie van een full-service aanbod, heldere communicatie via korte lijnen en conceptontwikkeling op basis van co-creatie is onze formule voor succes. Sinds de oprichting van ons bedrijf zijn de producten en diensten die The Bar Factory aanbiedt flink uitgebreid, maar de intrinsieke motivatie is nog net zo groot. Blijven innoveren en investeren in een gezondere en actieve wereld!

The Bar Factory & de toekomst

The Bar Factory is vastberaden om onze partners te helpen om de turbulente health & active nutrition markt met succes te veroveren. Naast kwaliteit en innovatie beschouwen wij flexibiliteit als een sleutelbegrip, want wij geloven dat integrale wendbaarheid de enige manier is om kansen tijdig te herkennen en te benutten. The Bar Factory is uitgegroeid tot een dynamisch en bruisend bedrijf. Met een getalenteerd en deskundig team, specialistische productkennis, een uitgebreid partnernetwerk en een eigen productiefaciliteit in Nederland zijn wij 100% future-proof. U ook?

Waarom wij klaar zijn voor de toekomst van uw supplementenlijn?

Wij vertellen het u graag.

Bent u klaar

Om met The Bar Factory als partner succes te boeken?

Als ervaren Nederlandse leverancier van private label gezondheidsvoeding en sportsupplementen produceren wij de producten die uw merk nodig heeft voor een kickstart.

Kom in contact met The Bar Factory

Volg ons op social media

LinkedIn

nl_NLDutch