Diensten

The Bar Factory biedt een full-service pakket aan voor uw private label. Hierdoor wordt u als klant volledig ontzorgd.

Diensten

The Bar Factory ontwikkelt, produceert en verpakt op maat gemaakte functionele voedingsrepen waarmee u het verschil kunt maken in de markt. Uw idee en onze expertise, in de smaak van de doelgroep.

De markt veroveren met uw eigen eiwitrepen?

Wij vertellen u graag hoe.

Conceptontwikkeling

Bij The Bar Factory staan uw wensen en ideeën centraal. Onze statregie voor conceptontwikkeling is gebaseerd op innovatie en co-creatie. Aan tafel met onze marktkenners definieert u samen de doelstellingen, analyseert u de potentiele doelgroep(en) en concretiseert u het concept.

Productontwikkeling

Onze R&D specialisten ontfermen zich over gebruiksvriendelijkheid, excellente smaakbeleving en optimale effectiviteit. In het lab worden de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van The Bar Factory uitvoerig getest, totdat de reep perfect is op het gebied van structuur, smaak en mondgevoel.

Productie

De repen worden in onze eigen productiefaciliteit in Nederland ontwikkeld, geproduceerd en verpakt.
De repen worden verpakt in een folie met uw eigen design. Daarnaast is het mogelijk om jouw repen in een gepersonaliseerde displaydoos om te laten pakken, welke het ideale uithangbord is voor uw merk!

Label & design

De look en feel van de verpakking liggen aan de basis van een succesverhaal. Daarom werkt The Bar Factory samen met een vaste groep designpartners met ieder een eigen expertise. Het resultaat: een branded label gericht op uw specifieke doelgroep. Daarnaast verzorgt The Bar Factory de productinformatie in overeenstemming met EU wet- en regelgeving.

Hoogwaardige Nederlandse kwaliteit

The Bar Factory beschikt over een internationaal erkend certificaat voor voedselveiligheid (FSSC 22000).

De health & active nutrition markt veroveren?

Wij vertellen u graag hoe.

Bent u klaar

Om uw merk naar een hoger niveau te tillen?

Als ervaren Nederlandse producent van diverse functionele repen produceren wij de producten die uw merk nodig heeft voor een kickstart

Kom in contact met The Bar Factory

Volg ons op social media

LinkedIn

nl_NLDutch