Bij The Bar Factory starten we met een vrijblijvend en open gesprek om al uw wensen in kaart te brengen. Bij een compleet beeld gaat ons R&D team aan de slag met uw product. We stellen ook een indicatieve offerte op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Productontwikkeling

Samen creëren wij op basis van uw wensen de beste producten. The Bar Factory zet in op innovatieve concepten die voldoen aan uw eisen en de eisen van uw klant. Wij zien het als onze taak om trends en ontwikkelingen in de markt te signaleren en op basis hiervan innovatieve producten te ontwikkelen. Wij beschikken over een breed scala aan ingrediënten en natuurlijke aroma’s. Hierdoor garanderen wij een goede smaak en structuur bij de ontwikkeling van uw product.

Inkoop ingrediënten

The Bar Factory beschikt over een breed netwerk van leveranciers. Hierdoor zijn we in staat om een groot scala aan ingrediënten direct in te kopen. Alle ingrediënten die wij inkopen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Door onze strenge eisen kunnen wij u de hoogste kwaliteit aan producten garanderen.

Verpakking

Bij The Bar Factory kiest u uit een uitgebreid assortiment aan verpakkingsmaterialen. Zo zit er altijd een geschikte verpakking voor uw product bij. De verpakking van uw product is enorm belangrijk voor het succes van uw merk. Consumenten maken o.a. de keuze voor uw product op basis van uw verpakking. Wij helpen u graag bij het kiezen van de perfecte verpakking voor uw product.

Label- & design

Naast het formuleren van een uniek receptuur en uw verpakkingsvraagstuk helpen wij u ook graag met uw unieke verpakkingsdesign in de gewenste huisstijl. Uiteraard worden de verpakkingen afgestemd op de meest actuele wet- en regelgeving in de markt.

Onze designers helpen u graag met een op maat gemaakt label en een product mockup voor op uw website.

Contact

The Bar Factory B.V.

Impact 71-F
6921 RZ Duiven
Nederland
------------
KVK: 76311074
BTW: NL8605.83.776.B01
IBAN: NL37 INGB 0007847721