Kwaliteit

De basis voor een succesvol private label merk

Kwaliteit

The Bar Factory ontwikkelt, produceert functionele voedingsrepen volgens een strikt kwaliteitsmanagementsysteem. Zo garandeert The Bar Factory superieure kwaliteit

Functionele repen die voldoen aan de strengste kwaliteitseisen?

Wij vertellen u graag hoe.

Supply chain optimalisatie

Dankzij een scherp inkoopbeleid en schaalgrootte is The Bar Factory in staat om de totale supply chain kosten te verlagen. Via operations management werkt The Bar Factory continu aan de optimalisatie van waarde-toevoegende activiteiten; de efficiëntie van logistieke acties en de kwaliteitscontrole van grondstoffen. Op die manier kan The Bar Factory de kosteneffectiviteit vergroten én uitmuntende kwaliteit leveren.

Betrouwbaarheid en transparantie

The Bar Factory werkt uitsluitend met leveranciers die voldoen aan onze strikte selectiecriteria voor kwaliteitsprestaties. The Bar Factory verwacht een transparant beleid van haar leveranciers. Dankzij duidelijke contractvoorwaarden, maar ook alternatieve bronnen, minimaliseert The Bar Factory de effecten van prijsschommelingen en verstoringen in de keten.

Kwaliteitscontrole

De inkoop- en kwaliteitsafdeling van The Bar Factory is verantwoordelijk voor de screening, inkoop en kwaliteitscontrole van ingrediënten. Vervolgens produceren wij in onze eigen faciliteit op Nederlandse bodem, onder strikte naleving van FSSC 22000 kwaliteitsprocedures. Tijdens de productie van supplementen worden procesinspecties uitgevoerd en na productie test ons R&D team de eindproducten in het lab op geur, kleur, smaak, oplosbaarheid en effectiviteit.

Bent u klaar

Om een superieure supplementenlijn te beginnen?

Als ervaren Nederlandse leverancier van private label gezondheidsvoeding en sportsupplementen produceren wij de producten die uw merk nodig heeft voor een kickstart.

Kom in contact met The Bar Factory

Volg ons op social media

LinkedIn

nl_NLDutch