FAQ

Projectstappen en ontwikkeling

 1. Zodra wij de aanvraag hebben ontvangen, maken wij een indicatieve offerte.
 2. Als deze offerte in lijn der verwachtingen is, ontwikkelen we een receptuur en geven we u de voorlopige specificaties.
 3. Zodra u akkoord hebt gegeven op zowel de specificaties als de indicatieve offerte, maken wij monsters in het laboratorium en sturen deze per koerier naar u toe.
 4. Nadat de monsters zijn goedgekeurd maken wij de definitieve specificaties op t.b.v. het opmaken van uw product labels.
 5. Optioneel ontwikkelt u samen met onze designer uw verpakkingslabel.
 6. Vervolgens geven wij een definitieve offerte af met alle randvoorwaarden voor uw individuele product.
 7. Als u bij ons een bestelling plaatst, kunnen wij in de meeste gevallen uw product in 3 tot 5 weken uitleveren op de gewenste afleverlocatie.
 1. Wij brengen initieel geen kosten voor productontwikkeling in rekening. Indien er veel tijd en geld bij gemoeid is of wanneer er nieuwe, nog niet beschikbare grondstoffen nodig zijn, kunnen wij ontwikkelingskosten in rekening.
 2. Aan het ontwikkelen van een uniek labeldesign in gewenste huisstijl zijn kosten verbonden. Onze designers helpen graag met een gestandaardiseerd verpakkingsdesign of een op maat gemaakt label, vraag ons naar de mogelijkheden en tarieven.

We hebben een briefing nodig met, indien mogelijk, gedetailleerde informatie over het vereiste product. U kunt in het contactformulier ons intake formulier aanvragen welke u kunt gebruiken bij het volledig in kaart brengen van uw productwensen.

Overhandiging van de formulering
Wij ontwikkelen en produceren onze poedervormige producten altijd in overeenstemming met de individuele wensen van iedere klant. Onze kerncompetentie bestaat uit het ontwikkelen en verkopen van producten die ons onderscheidt van contractfabricage. We zullen u een volledig ontwikkeld product en geschikte specificaties voor de aangifte geven. We overhandigen niet de exacte formulering of individuele componenten van een formulering.

De gemiddelde doorlooptijd voor producten is vanaf akkoord op de definitieve offerte en de leverdatum van uw eindproduct tussen de 2 en 3 maanden. Uiteraard is dit afhankelijk van de beschikbaarheid van de gekozen ingrediënten, verpakkingsmaterialen product labels.

De verpakkingsmogelijkheden die The Bar Factory biedt zijn;

 1. Flowrap folie
 2. Display doosje

Afnamehoeveelheden

Ons gestandaardiseerd assortiment van hoogwaardige repen is al mogelijk vanaf 10.000 repen. Vanaf 30.000 repen ontwikkelen we een uniek receptuur voor uw merk.

Kwaliteit

Bij The Bar factory hebben kwaliteit en productveiligheid de hoogste prioriteit. Daarom werken wij volgens HACCP richtlijnen en zijn er aanvullende basisvoorwaarden geïmplementeerd.

Bij ieder product dat wij ontwikkelen wordt een productspecificatie meegestuurd. Op deze productspecificatie staat o.a. de volgende informatie:
- Ingrediëntenlijst,
- Voedingswaarde,
- Informatie verpakking,
- Allergenen informatie,
- Kwaliteitsinformatie aangaande de veiligheid van de producten (microbiologie, zware metalen, dioxine en pcb’s, residu bestrijdingsmiddelen, enz.)

Bij The Bar Factory kunt u ook terecht voor veganistische producten. Veel voorkomende veganistische producten zijn o.a. eiwitrepen of maaltijdrepen bestaande uit o.a. erwten, soja, hennep, rijst, etc.

Contact

The Bar Factory B.V.

Impact 71-F
6921 RZ Duiven
Nederland
------------
KVK: 76311074
BTW: NL8605.83.776.B01
IBAN: NL37 INGB 0007847721