FAQ

Meest gestelde vragen voor een aanvraag

Projectstappen en ontwikkeling

 1. Zodra wij de aanvraag hebben ontvangen ontwikkelen we een receptuur en geven we u de voorlopige specificaties met indicatieve offerte.
 2. Zodra u akkoord hebt gegeven op zowel de specificaties als de indicatieve offerte, maken wij een hand sample in het laboratorium en sturen deze per koerier naar u toe.
 3. Nadat de handsamples zijn goedgekeurd plannen we een machinetest in en bij goed bevinden maken wij de definitieve specificaties.
 4. Optioneel ontwikkelt u samen met onze designer uw verpakkingslabel.
 5. Vervolgens geven wij een definitieve offerte af met alle randvoorwaarden voor uw individuele product.
 6. Als u bij ons een bestelling plaatst, kunnen wij in de meeste gevallen uw product in 3 tot 6 weken uitleveren op de gewenste aanleveradres.
 1. De ontwikkeling van nieuwe producten brengen kosten met zich mee. Echter, krijgt u deze terug in de vorm van een korting, wanneer u een bestelling plaatst.
 2. Aan het ontwikkelen van een uniek labeldesign in gewenste huisstijl zijn kosten verbonden. Onze designers helpen graag met een gestandaardiseerd verpakkingsdesign of een op maat gemaakt label, vraag ons naar de mogelijkheden en tarieven.

We hebben een briefing nodig met, indien mogelijk, gedetailleerde informatie over het vereiste product. U kunt in het contactformulier ons intake formulier aanvragen welke u kunt gebruiken bij het volledig in kaart brengen van uw productwensen.

Wij beschikken over een breed netwerk van leveranciers van o.a. verpakkingen en grondstoffen. Hierdoor zijn we in staat om een groot scala aan ingrediënten direct in te kopen tegen concurrerende prijzen. Alle ingrediënten die wij inkopen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Door onze strenge eisen kunnen wij u de hoogst mogelijke kwaliteit garanderen. Indien wij voor uw product een specifieke ingrediënt moeten inkopen, moeten alle kwaliteitsdocumenten beschikbaar worden gesteld en moet de geschiktheid ervan worden geverifieerd op basis van ons kwaliteitsbeleid.

Wij kunnen uw product verpakken in flowpack folie en desgewenst in display omdoos. Alle verpakkingsmaterialen die wij inkopen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Indien wij voor uw product een specifieke verpakking moeten inkopen, moeten alle kwaliteitsdocumenten beschikbaar worden gesteld en moet de geschiktheid ervan worden geverifieerd op basis van ons kwaliteitsbeleid.

Wij ontwikkelen en produceren onze functionele repen altijd in overeenstemming met de individuele wensen van iedere klant. Onze kerncompetentie bestaat uit het ontwikkelen en verkopen van producten die ons onderscheidt van contractfabricage. We zullen u een volledig ontwikkeld product en geschikte specificaties voor de aangifte geven. We overhandigen niet de exacte formulering of individuele componenten van een formulering.

The Bar Factory heeft geen standaard productassortiment. Alle producten worden exclusief voor uw merk ontwikkeld en afgestemd op de individuele wensen van de klant. Om die reden zijn er geen standaardartikelen of prijslijst(en).

De gemiddelde doorlooptijd tussen akkoord op de definitieve offerte en de leverdatum van uw eindproduct ligt vaak tussen de 3 en 6 weken. Uiteraard is dit afhankelijk van de beschikbaarheid van de gekozen ingrediënten, verpakkingsmaterialen product labels.

Afnamehoeveelheden

Gestandaardiseerd assortiment vanaf 10.000 repen per batch

Ontwikkeld assortiment vanaf:
30.000 repen per batch

Kwaliteit

Bij The Bar Factory hebben kwaliteit en productveiligheid de hoogste prioriteit. Daarom werken wij volgens HACCP richtlijnen en zijn wij FSSC 22000 gecertificeerd.

Bij ieder product dat wij ontwikkelen wordt een productspecificatie meegestuurd. Op deze productspecificatie staat o.a. de volgende informatie:

 • Ingrediëntenlijst,
 • Voedingswaarde,
 • Informatie verpakking,
 • Allergenen informatie,
 • Kwaliteitsinformatie aangaande de veiligheid van de producten (microbiologie, zware metalen, dioxine en pcb’s, residu bestrijdingsmiddelen, enz.)

veel voorkomende veganistische producten zijn o.a. eiwitrepen, energierepen, eiwitkoeken of dieetrepen.

Producten

The Bar Factory kan een verscheidenheid aan functionele repen produceren.

Zie onderstaande lijst voor veel voorkomende eindproducten:

 • Eiwitrepen
 • Energierepen
 • Eiwitkoeken
 • Dieet repen
 • Nutritionele repen

Bovenstaande producten kunnen worden uitgevoerd in een oneindig aantal smaken. We hebben een verscheidenheid aan smaakmogelijkheden. Vraag hiervoor na bij één van onze experts.

Ben jij klaar

Voor kwaliteit van wereldklasse?

Als ervaren speler in de sport en gezondheidsbranche onderhouden we contacten met betrouwbare leveranciers uit de hele wereld. Dankzij onze strenge selectiecriteria garanderen we een puur en 100% veilig product.

Kom in contact met The Bar Factory

Volg ons op social media

LinkedIn

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

nl_NLDutch