Branches

Van eiwitreep of energiereep voor topsporters tot eiwitkoeken met functionele ingredienten, The Bar Factory helpt u graag!

Branches

The Bar Factory ontwikkelt, produceert op maat gemaakte functionele repen voor grote- en kleine merken in Europa. Uw idee en onze expertise, in de smaak van de doelgroep.

De markt veroveren met uw eigen reep?

Wij vertellen u graag hoe.

Gezondheidsvoeding

Gezondheidsbranche

Het geheim achter een succesvol supplementenlabel, naast superieure producten, is specialistische kennis van de markt. Onze branchespecialisten en partners zijn op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de markt. Dat moet ook wel, want alleen zo kunt u de concurrentie aftroeven én perfect inspelen op de behoeften van consumenten.

Sportsupplementen

Sportvoedingsbranche

Een geslaagde business case in de competitieve sportvoedingsbranche? Challenge accepted! Van sportvoeding tot gezonde snacks en supplementen. The Bar Factory lokaliseert de markttrends en zorgt ervoor dat uw merk futureproof is. Als ervaren leverancier van prestatie- en sportvoeding ontwikkelt The Bar Factory hoogwaardige repen. Wij tillen uw merk naar een hoger niveau met de kennis en expertise van onze getalenteerde product- en conceptontwikkelaars.

Vegetarisch & vegan

Het idee dat de actieve bestanddelen in gezondheidsvoeding en sportsupplementen per definitie uit dierlijke producten worden gewonnen is niet meer van deze tijd. The Bar Factory produceert smaakvolle en effectieve vegetarische en veganistische oplossingen zodat uw functionele repenlijn aansluit bij de wensen van bewuste consument.

Voor wie?

The Bar Factory wordt benaderd door verschillende partijen die de markt willen veroveren met functionele repen van goede kwaliteit. Merken en lifestyle brands die op zoek zijn naar een productiepartner met een vernieuwende aanpak en een frisse blik waarbij lagere afnamevolumes mogelijk zijn.

Een eigen functionele repenlijn opzetten?

Wij vertellen u graag hoe.

Bent u klaar

Om uw merk naar een hoger niveau te tillen?

Als ervaren Nederlandse producent van diverse functionele repen produceren wij de producten die uw merk nodig heeft voor een kickstart.

Kom in contact met The Bar Factory

Volg ons op social media

LinkedIn

nl_NLDutch