Verpakking & Design

Onze dienstverlening reikt veel verder dan enkel het produceren van kwalitatief hoogstaande producten. Wij zien onszelf als samenwerkingspartner voor onze klanten.

Wij denken mee aan conceptontwikkeling en -verbetering. Dit houdt in dat wij continue werken aan het optimaliseren van uw product en het ontwikkelen van innovatieve producten. Producten die passen binnen uw branding en uw concept. Ook op het gebied van marketing, verpakking, design en positionering werken wij graag mee om uw merk succesvol te maken.

Afname mogelijkheden

Succesvolle en grote bedrijven zijn net als ieder ander bedrijf klein begonnen. Wij geloven in startende ondernemingen of productlijnen die onderscheidend zijn qua samenstelling en/of concept. Om deze initiatieven te helpen realiseren, en om vanaf het begin een sterke samenwerking neer te zetten, bieden wij flexibele instapmogelijkheden qua productie.

Voor kleine afnamen vanaf 10.000 repen hebben wij een gestandaardiseerd assortiment van hoogwaardige repen ontwikkeld. Ideaal voor starters in de markt om met een kleine batch te starten. Vanaf 30.000 repen ontwikkelen we een uniek receptuur voor uw merk.

Verpakkingsdesign

Uw product valt of staat met een goed receptuur. En de juiste verpakking! Binnen enkele seconden maakt een consument onbewust haar keuze, en daarin speelt met name de verpakking een grote rol. Een mooi, strak en marketingtechnisch goed vormgegeven verpakking zorgt ervoor dat uw product eruit springt en meer verkocht wordt. Wij werken graag met u mee aan het ontwerpen van uw labels en zorgen voor een eindcontrole op uw productinformatie conform EU-wet en -regelgeving.

Volledig ontzorgen noemen wij dat!

Contact

The Bar Factory B.V.

Impact 71-F
6921 RZ Duiven
Nederland
------------
KVK: 76311074
BTW: NL8605.83.776.B01
IBAN: NL37 INGB 0007847721