Receptformulering

The Bar Factory is gespecialiseerd in het ontwikkelen van unieke producten onder uw eigen merk. Zo zorgen wij ervoor dat uw bedrijf zich kan onderscheiden op de markt.

Onze ervaring stelt ons in staat om een verscheidenheid aan functionele repen te ontwikkelen, die qua smaak, structuur, verpakking, ingrediënten en voedingswaarden ideaal bij uw doelgroep passen.

 

Hoe werken we?

We beginnen met de conceptontwikkeling van uw product. Uw wensen zetten wij om in een receptuur, waarbij wij rekening houden met de gewenste ingrediënten en nutriëntenverhouding. Tegelijkertijd houden wij de technische aspecten in de gaten, zodat uw receptuur goed te verwerken is en u een fijne reep ontvangt dat klopt qua smaak, structuur en mondgevoel.

Onze ingrediëntenlijst bestaat uit een verscheidenheid aan grondstoffen die zorgvuldig geselecteerd zijn op kwaliteit. Alleen met de juiste ingrediënten kunnen we producten maken van de beste kwaliteit. Daarom stellen wij strenge selectiecriteria aan onze leveranciers en maken we gebruik van diverse controlesystemen. We gebruiken ingrediënten van zowel dierlijke als plantaardige ingrediënten. We hebben natuurlijke smaak- en kleurstoffen en ook verschillende functionele ingrediënten.

Contact

The Bar Factory B.V.

Impact 71-F
6921 RZ Duiven
Nederland
------------
KVK: 76311074
BTW: NL8605.83.776.B01
IBAN: NL37 INGB 0007847721